Att köpa eller sälja en bostadsrätt är en stor och viktig affär. Vår långa erfarenhet, lokala förankring, kunskap och banknära samarbete ger Dig som kund goda förutsättningar att genomföra en trygg och lyckad bostadsaffär.

Erfarenhet

Peter Dietz som driver verksamheten har nästan 20 års erfarenhet av fastighets­förmedling i Malmö vilket innebär att du som kund får ett professionellt be­möt­ande samtidigt som du får en mäklare med god lokal­kännedom och hög service­nivå.

Flexibilitet

Vi begär aldrig ensamrätt eller exklusivitet. Väljer du som säljare att anlita annan fastighets­mäklare eller helt privat avyttra din bostadsrätt under uppdrags­tiden debiteras ingen kostnad.

Trygghet

Vi är anslutna till Fastighets­mäklar­förbundet respektive Mäklar­samfundet. Vi garanterar dig som kund att visningar, förhandlingar och avtals­skrivning alltid sker med en registrerad fastighets­mäklare.

Marknadsföring

Förutom att vi annonserar på sydsvenskan.se finns våra objekt på hemnet.se, bovision.se och bostadshuset.se. Lägg samman allt ovan så förstår du varför vi rekommen­deras av så många köpare och säljare.

Tveka inte att kontakta oss när det gäller ditt boende.

Vid tillfällen för budgivning har du som säljare slut­giltigt beslut om vem som skall köpa. Ett uppdrags­avtal med oss medför inget säljtvång.